Over WP Champ

WordPress Champ ofwel WP Champ is gestart na jarenlang via diverse kanten persoonlijke website hulpvragen te ontvangen.

Na meer dan 20 jaar ervaring met websites maken en onderhouden, waarvan 15 jaar professioneel bij een werkgever, is het besluit genomen niet langer nee te verkopen. Maar in plaats daarvan mensen daadwerkelijk en tegen eerlijke prijzen te helpen met hun online aanwezigheid.

Sinds ergens 2006 of 2007 is het werken met WordPress voor mij persoonlijk begonnen en dit is alleen maar steeds meer geworden. Anno 2023  is bijna 40% van alle websites online gebouwd met WordPress! Het is het meest gebruikte CMS ter wereld, maar met alleen het eenmalig (laten) bouwen van een website ben je er niet.

Juist doordat WordPress zo ontzettend populair is en niet te vergeten gratis en ook nog eens onbeperkt uitbreidbaar met duizenden plugins (meer dan 54.000 gratis alleen al), is het ook ontzettend belangrijk om een WordPress website up-to-date te houden! Hackers vinden het heerlijk als WordPress websites niet up-to-date zijn en een bekend lek bevat en maken daar dan ook veelvuldig misbruik van.

Veelal hoor en zie ik dagelijks dat het hier mis gaat. Mensen zijn ofwel niet op de hoogte van de noodzaak om hun website bij en up-to-date te houden en denken dat hun eenmaal gemaakte website gewoon goed is. Immers het werkt al jaren goed! Tot het moment dat het niet meer werkt! Soms is het op te lossen door een verouderde plugin te vervangen of een thema te updaten, maar in het ergste geval is de website al gehackt.

Steeds vaker komen de hulpvragen dan ook voort uit het ooit, jaren terug, laten maken van een website door een vriend van een vriend of een student die dit niet langer doet of er geen contact met diegene meer mogelijk is. Er zijn web bouwers in veelvoud, maar veel willen niet aan een website werken welke niet door hun zelf gemaakt is. Wat natuurlijk hun goed recht is! Het is alleen ook niet altijd nodig om een compleet nieuwe website te laten bouwen. Sommige problemen kunnen ook gewoon opgelost worden. WP Champ staat dan ook voor oplossingen! Iedereen zo goed mogelijk op weg helpen, of dat nu een nieuwe WordPress site opzetten is of een bestaande aanpassen of repareren. WP Champ helpt je graag!
WP-Champ Service
WP-Champ Service

Neem direct contact op!